Waner Residence

The client came to G Squared Design looking for a fresh appearance to transform their residence of 25 years, the goal being an open floor plan that would include a family room, kitchen, dining area, and plenty of mingling space. Additionally, this included a new pantry and laundry room more suited to their current needs. As a part of this open floor plan, the rearrangement of the kitchen allowed for a new countertop peninsula to accommodate ample seating at the bar top. Spaces within the new open floor plan were delineated through ceiling accent features, including wood ceiling beams throughout and a coffered ceiling in the family room. A new exterior door, as well as new windows, light fixtures, furniture, and finishes were also included as part of the remodel to update the space.

Comments are closed.