Portfolio Category: Residential Interiors

Waner Residence

The client came to G Squared Design looking for a fresh appearance to transform their residence of 25 years, the goal being an open floor plan that would include a family room, kitchen, dining area, and plenty of mingling space. Additionally, this included a new pantry and laundry room more suited to their current needs.…
Read More

Magee Residence

The client came to G Squared Design with a desire to remodel the interior of their existing home, which included updates and layout changes.  The floor plan was significantly changed to bring forth an open floor plan while also giving each space its own delineation.  In addition to this layout change, new finishes, furniture, cabinetry,…
Read More

Brown Bear

The Brown Bear Residence is an ongoing project seated in the foothills of Littleton, CO, near Dear Creek Canyon. The client, looking for a new family home, wanted a house centered on the scenic views that the foothills provide. The house was designed with a thorough understanding of the site, in order to provide these…
Read More

Lyle Bathroom

Needing an updated master bathroom better suited to their needs and way of life, the client approached G Squared Design. These updates included the replacement of a bathtub with a walk-in shower, a new toilet and sinks, a new wall to enclose the bathroom from the bedroom, new sliding doors, and new storage space to…
Read More

Anderson Residence

The client came to G Squared Design with a need for significant interior remodels for their existing home, including major changes to the master bath and the kitchen, as well as a new fireplace. The bathroom layout was modified to allow for a larger shower and a stand-alone bath-tub to further open up the space…
Read More

Coal Creek Canyon Cabin

The Coal Creek Canyon Cabin sits nestled within Coal Creek Canyon, immediately northwest of Golden, Colorado.  The client, who spends half of her time in Laos, wanted a part-time home to live in while staying in Colorado.  The cabin was designed with an intimate knowledge of the site, from its incorporation with the hillside to…
Read More